Η νέα έκδοση του Insomnia τον περασμένο Ιούλιο δεν συνδυάστηκε και με την παρουσία ενός Mobile skin, κάτι που από σήμερα αποτελεί παρελθόν.

Για να δείτε το νέο mobile skin του insomnia, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το site από το αγαπημένο σας smartphone και από διάφορες πλατφόρμες όπως iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, Symbian S40 κ.α

 

Η ενεργοποίηση του mobile skin γίνεται αυτόματα ενώ ακολουθώντας το σχετικό σύνδεσμο στο κάτω μέρος της σελίδας, μπορείτε να κάνετε την εναλλαγή στην κανονική μορφή του site. Η μετάβαση στις περισσότερες λειτουργίες του site γίνεται μέσα από τον πίνακα στο πάνω δεξί μέρος ενώ η αρχική οθόνη είναι γεμάτη από τις κατηγορίες ειδήσεων και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία. Φυσικά μπορείτε να συμμετέχετε κανονικά δημοσιεύοντας μηνύματα σε όλο το forum, να σχολιάζετε ειδήσεις αλλά και να στέλνετε προσωπικά μηνύματα σε άλλα μέλη.

 

photo1991213208.jpg photo19912110035.jpg

 

Υπενθυμίζουμε ότι είναι πάντα διαθέσιμες οι mobile εφαρμογές του insomnia.gr για iPhone, iPad και Android, με την εφαρμογή για Windows Phone να περιμένει στοργικά τη σειρά της μόλις εγκριθεί από τη Microsoft.

 

Περιμένουμε πάντα τις υποδείξεις και τις προτάσεις σας.