Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά του e-mail start-up Acompli, δείχνοντας ότι η εταιρεία δεν αστειεύεται με την επέκταση της και την υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων πέρα από το δικό της.

Πριν από μερικές μέρες, ο σύνδεσμος μίας... "κενής" ανάρτησης στο επίσημο blog της Microsoft που πραγματοποιήθηκε από έναν αξιωματούχο (Rajesh Jha) της εταιρείας -μάλλον νωρίτερα από ότι θα έπρεπε και για αυτό την "απέσυραν"- αναφερόταν στην εξαγορά της Acompli από την Microsoft (microsoft-acquires-acompli).

Από ότι φαίνεται, και σύμφωνα με πληροφορίες του re/code, η εξαγορά στοίχισε στην Microsoft περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα, η Acompli επιβεβαίωσε την εξαγορά ενώ το ίδιο έκανε και η Microsoft.

 

Η εφαρμογή Acompli, που αποτελεί ένα εγχείρημα βετεράνων developers από τις VMWare και Zimbra, είναι ένας e-mail client για iOS και Android, ο οποίος έχει λάβει πολύ καλές κριτικές για την εξαιρετική λειτουργία του και την πλήρη συμβατότητά του με Microsoft Exchange ή την υπηρεσία e-mail της Google.

Η εφαρμογή βοηθάει τους επαγγελματίες χρήστες που λαμβάνουν πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να εντοπίσουν τα σημαντικότερα από αυτά ταχύτατα και να αναλάβουν δράση.

 

 

 

 

Link.png Site: Re/Code