Ο ενθουσιασμός του, η αφοσίωσή του, το πάθος και η πίστη που έβγαζε προς το κοινό και τα media για κάθε νέο προϊόν, αλλά και η αφοσίωσή του θα μείνουν σίγουρα στην ιστορία του χώρου.

Πριν μερικές ημέρες διεξήχθη το τελευταίο συνέδριο εργαζομένων της Microsoft με κύριο ομιλητή τον τρέχων CEO, Steve Ballmer, ο οποίος είπε το μεγάλο αντίο στην εταιρεία που βοήθησε στη δημιουργία της και αφιέρωσε ολόκληρη την καριέρα του. Γεμάτος ενέργεια, ο Ballmer έκανε την στιγμή ακόμα πιο συγκινητική, ενώ το τραγούδι «Time of my life» από το soundtrack της ταινίας «Dirty Dancing» έκλεισε με τον ίσως καταλληλότερο τρόπο την ομιλία. Δείτε παρακάτω τις τελευταίες στιγμές, από πλάνα που μπόρεσε να εξασφαλίσει η ιστοσελίδα TheVerge:

 

 

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Steve Ballmer θα αφήσει τη θέση του μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ η αναζήτηση για νέο CEO της Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει. Άλλοι τον θεωρούσαν τρελό, άλλοι «μεγάλο», αλλά σίγουρα η παρουσία του Ballmer αποτελεί μια από τις πιο ξεχωριστές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στη συγκεκριμένη βιομηχανία.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/9/27/4779036/exclusive-video-steve-ballmers-intense-tearful-goodbye-to-microsoft[/url]']TheVerge