Αν σας αρέσουν οι εφαρμογές του μοντέρνου περιβάλλοντος των Windows 8 και η κύρια επιλογή σας στους browsers είναι ο Firefox, τότε θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, καθώς η κυκλοφορία της εφαρμογής θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.

Η Mozilla γνωστοποίησε σήμερα μέσω της επίσημης σελίδας MozillaWiki πως η εφαρμογή θα δει τα φώτα της δημοσιότητας στις 18 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, μαζί με την κυκλοφορία της έκδοσης 28 του γνωστού browser Firefox. Για την ιστορία, η εφαρμογή είχε ανακοινωθεί το Φεβρουάριο του 2012 με τη συνέχεια να επιφυλάσσεις συνεχής καθυστερήσεις, με τις δύο τελευταίες ημερομηνίες κυκλοφορίας να αφορούν την 10 Δεκεμβρίου (μαζί με το Firefox 26) και την 21 Ιανουαρίου 2014 (με την επερχόμενη διάθεση του Firefox 27).

 

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κατεβάσουν την preview έκδοση που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στη σελίδα της εταιρείας, μέχρι τουλάχιστον να διατεθεί η ολοκληρωμένη έκδοση.

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/apps/2014/01/02/mozillas-metro-style-firefox-app-windows-8-now-expected-march-18-alongside-firefox-28/#[/url]!q8QdJ']TheNextWeb