Παραδοσιακά, μετά την ανακοίνωση ενός νέου λειτουργικού συστήματος από την Apple, ακολουθεί και η λίστα με τα συστήματα τα οποία θα μπορούν να αναβαθμιστούν στην επόμενη έκδοση, στην προκειμένη περίπτωση στο macOS Sierra.

Τα συμβατά με το νέο λειτουργικό συστήματα είναι : MacBook και iMac (μοντέλα 2009 ή μεταγενέστερα) και MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini, Mac Pro (μοντέλα 2010 ή μεταγενέστερα).

 

Το νέο macOS Sierra ενσωματώνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως Siri on Mac, λειτουργία "Auto Unlock" που απευθύνεται σε κατόχους Apple Watch συσκευών, λειτουργία "Universal Clipboard" η οποία επιτρέπει το "copy-paste" μεταξύ iOS συσκευών και συστημάτων macOS και τέλος, λειτουργία Apple Pay, η οποία κάνει αισθητή την παρουσία της και στις διαδικτυακά καταστήματα, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτελέσουν ψηφιακές αγορές μέσω Touch ID.

 

Το macOS Sierra θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, ενώ τον επόμενο μήνα, κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να συμμετέχει στη δημόσια δοκιμαστική έκδοση αφού προηγηθεί εγγραφή του στο beta.apple.com.