Αν και υπήρχει μια κρυφή ελπίδα η Microsoft να αναθεωρήσει και να συνέχιζε την πολιτική της χαμηλής χρέωσης για τα Windows 8, εντούτοις η εταιρεία με blog μήνυμα της υπενθυμίζει τις αλλαγές που επέρχονται από τη 1η Φεβρουαρίου.

Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν η Microsoft, η προωθητική ενέργεια με κόστος αναβάθμισης €29.99 λήγει στις 31 Ιανουαρίου ενώ από την επόμενη ημέρα θα ισχύουν τιμές που θα είναι υψηλότερες έως και 500%. Το ίδιο ισχύει και για την προσφορά των €14.99 για όσους έχουν αγοράσει υπολογιστή με Windows 7 στο διάστημα από 2 Ιουνίου 2012 έως τέλος Ιανουαρίου της φετινής χρονιάς.

 

Όσοι προέρχονται από παλαιότερη έκδοση των Windows και θα θελήσουν να αναβαθμιστούν από την 1η Φεβρουαρίου στην έκδοση Windows 8, το κόστος έχει οριστεί στα $119.99. Αντίστοιχα για όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε αναβάθμιση στην έκδοση Windows 8 Pro, θα πρέπει να καταβάλουν σημαντικά μεγαλύτερο ποσό το οποίο έχει οριστεί στα $199.99.

 

Το κόστος αναβάθμισης από Windows 8 σε Windows 8 Pro μέσω ενός Pro Pack κυμαίνεται στα $99.99 ενώ ένα δεύτερο pack το οποίο περιέχει το Media Center, κυμαίνεται στα $9.99.

 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι τρεις δοκιμαστικές εκδόσεις που είχε κυκλοφορήσει η Microsoft τα προηγούμενα 2 χρόνια (Developer Preview, Consumer Preview, Release Preview), έφτασαν στη λήξη τους και οι χρήστες θα παρατηρήσουν επανεκκινήσεις των συστημάτων τους κάθε ώρα.

 

Link.png Site: http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2013/01/18/update-on-windows-8-pricing.aspx[/url]']Windows Blog