Εκτός από τη νέα της ναυαρχίδα το Xperia T, η Sony παρουσίασε δύο ακόμη smartphones που θα πλαισιώνουν τη συγκεκριμένη σειρά συσκευών της , τα Xperia V και J. Όσον αφορά το πρώτο, πρόκειται για μια μικρογραφία του Τ, ενώ το J θα αποτελέσει την οικονομική πρόταση της εταιρείας.

Το Xperia V είναι ένα LTE smart phone με προστασία από τη σκόνη και το νερό μέχρι και ένα μέτρο κάτω από το νερό, με αντοχή μισής ώρας. Η οθόνη του είναι 4.3" ιντσών, 720p, αλλά όπως και το T διαθέτει κάμερα 13ΜΡ με δυνατότητα λήψης video στα 1080p, ενώ ο επεξεργαστής του είναι διπύρηνος Krait χρονισμένος στο 1.5GHz με το Qualcomm S4 chip. Η κάρτα γραφικών είναι η Adreno 225, η μνήμη RAM 1GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεπερνά το μικρό φράγμα των υπόλοιπων smartphones φτάνοντας τα 8GB, επεκτάσιμος βέβαια με κάρτες μνήμης microSD.

 

 

 

 

Οι διαστάσεις του είναι 129.0 x 65.0 x 10.7 χιλιοστά, με βάρος 120 γραμμάρια και μπαταρία 1750mAh. Θα κυκλοφορήσει σε λευκό, ροζ και μαύρο σε τιμή την οποία ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

 

Το Xperia J έχει λίγο μικρότερη οθόνη 4" ιντσών τεχνολογίας FWVGA η οποία προστατεύεται με γυαλί Gorilla. Ενσωματώνει μονοπύρηνο επεξεργαστή Iz Scorpion με 512 RAM, και αν και πρόκειται για το οικονομικό μοντέλο της κατηγορίας, θα φοράει το λογισμικό του Android Ice Cream Sandwich. Η κάμερά του είναι 5ΜΡ, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1750mAh, ενώ οι διαστάσεις του είναι 124.3 x 61 x 9.2 χιλιοστά με βάρος 130 γραμμάρια.

 

http://www.youtube.com/watch?v=lhdrmvgbmio