Έχοντας συναντήσει σημαντική επιτυχία στο λίγο χρόνο που βρίσκεται (επίσημα) στη χώρα μας, η Xiaomi συνεχίζει τον καταιγισμό κυκλοφοριών για τη μεσαία κατηγορία smartphone, όπου και βρίσκεται η δύναμή της.

Επόμενος σταθμός, το Redmi Note 5, ο διάδοχος ενός από τα πιο επιτυχημένα smartphones που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρεία, το οποίο συνάντησε τεράστια επιτυχία όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε άλλες αγορές, με πιο ενδεικτική, αυτή της Ινδίας. Ο λόγος απλός. Με τον κλασσικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνικών χαρακτηριστικών, ποιότητας κατασκευής και φυσικά της τιμής, το Redmi Note 4 αποτέλεσε μια πρόταση η οποία κάλυπτε σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες όσων δεν ήθελαν να δώσουν τα διπλάσια τουλάχιστον χρήματα για να έχουν ένα ικανό smartphone στα χέρια τους.

Το Redmi Note 5 κάνει την επίσημη του εμφάνιση και στη χώρα μας, λίγο χρόνο μετά τα αποκαλυπτήρια του στην Κίνα, ένα θετικό γεγονός αφού η καθυστέρηση που συναντούσαμε με παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας, έχει ελαχιστοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Παραμένει πάντα ο λαβύρινθος των ονομασιών που επιλέγει να χρησιμοποιήσει η Xiaomi για μία συσκευή ανάλογα με τη χώρα που διατίθεται, και η οποία συνοδεύεται σχεδόν πάντα από σημαντικές αλλαγές στο hardware. Η έκδοση του Redmi Note 5 στην οποία έχουν πάντως πρόσβαση οι Ευρωπαίοι καταναλωτές είναι η καλύτερη από όλες τις αντίστοιχες που έχουν παρουσιαστεί.

Για να δούμε όμως αν το Redmi Note 5 είναι ικανό να αποτελέσει έναν αξιόλογο διάδοχο μιας από τις πιο επιτυχημένες κυκλοφορίες στην ιστορία της Xiaomi.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 2