Η εκτίναξη του πληθωρισμού είναι η αιτία που η Starlink προχωρά στην αύξηση της τιμής των υπηρεσιών δορυφορικού Internet που παρέχει.

Οι τιμές σε όλα τα προϊόντα που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής -αλλά και σε όλον τον κόσμο όπως πολύ καλά γνωρίζουμε και εμείς στην χώρα μας- έχουν αυξηθεί σημαντικά τελευταία, ειδικά οι τιμές σε καύσιμα, ενέργεια και τρόφιμα. Από ότι φαίνεται ωστόσο επηρεάζονται και άλλοι τομείς σύμφωνα με την SpaceX.

«Εξαιτίας των υπερβολικής αύξησης του πληθωρισμού, η τιμή του Starlink kit αυξάνεται από $499 σε $549 για όσους έχουν καταθέσει ήδη παραγγελία και σε $599 για όλες τις νέες παραγγελίες από σήμερα» αναφέρει η εταιρεία σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε σε πελάτες και προωθήθηκε στο Engadget. «Επιπλέον, η μηνιαία συνδρομή για την υπηρεσία Starlink θα αυξηθεί από $99 σε $110. Η νέα τιμή θα ξεκινήσει να ισχύει για τους συνδρομητές από τις 22/4/2022».

Starlink-Premium.webp

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπενθυμίζει στους πελάτες ότι, εντός του πρώτου έτους συνδρομής τους, μπορούν να προχωρήσουν σε ακύρωση και να λάβουν «μερική επιστροφή χρημάτων $200» ή πλήρη επιστροφή χρημάτων εφόσον ο εξοπλισμός τους παρελήφθη εντός των τελευταίων 30 ημερών.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1