Η Apple επιβεβαίωσε και επίσημα το επόμενο event της που θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου, όπου και αναμένεται να ανακοινώσει τις φημολογούμενες συνδρομητικές TV streaming και News υπηρεσίες της.

Ως συνήθως με τα teasers της Apple, το "προσκλητήριο" δεν αποκαλύπτει πολλά, αν και το animated GIF της αντίστροφης μέτρησης με τίτλο: "It's show time", δείχνει ότι η η νέα τηλεοπτική συνδρομητική υπηρεσία της εταιρίας θα έχει την τιμητική της. Οι φήμες για το εν λόγω event ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα, όταν και "διέρρευσε" ότι πρόθεση της Apple είναι να εφαρμόσει στρατηγική που θα στοχεύει περισσότερο σε συνδρομητικές υπηρεσίες. Επιπλέον ανακοινώσεις του event θα μπορούσαν να είναι τα νέα Air Pods, ένα νέο entry-level iPad, και το "αργοπορημένο" AirPower wireless charging pad.

Η Applε έχει ξαναχρησιμοποιήσει το "it's show time" στο παρελθόν, στα πλαίσια της ανακοίνωσης της παροχής ταινιών μέσω iTunes, παράλληλα με την παρουσίαση του ITV (αργότερα Apple TV), το 2006. Εκτός από την TV streaming υπηρεσία, η Apple αναμένεται να αποκαλύψει και την ειδησεογραφική συνδρομητική υπηρεσία της με τίτλο "Apple News", η οποία αναμένεται να είναι το "Netflix" της εταιρίας στον ενημερωτικό τομέα, με συνδρομές περιοδικών και εφημερίδων συγκεντρωμένες σε μία κοινή πλατφόρμα.


The Verge