Νέο ρεκόρ για την Apple, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Net Applications, που επιβεβαιώνει ότι για πρώτη φορά, το ποσοστό των χρηστών Internet που χρησιμοποιούν Mac ανέρχεται στο 8,87%!

 

Αν προσθέσουμε σε αυτό το ποσοστό των χρηστών Internet που χρησιμοποιούν iPhone, που ανέρχεται στο 0,37% (12 τοις εκατό ενισχυμένο από τον προηγούμενο μήνα), περίπου 1 στους 11 χρήστες χρησιμοποιεί συσκευή Apple για να πλοηγηθεί στο Διαδίκτυο.

 

Η αύξηση του ποσοστού της Apple έφερε αντίστοιχη μείωση του ποσοστού των χρηστών Windows: για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια, οι χρήστες που χρησιμοποιούν Windows μηχανήματα αποτελούν κάτι λιγότερο από το 90% του συνόλου. Επιπλέον, για πρώτη φορά το ποσοστό του Internet Explorer πέφτει κάτω από το 70%.

 

H Apple δεν είναι η μόνη που ευνοήθηκε τον τελευταίο χρόνο και το Linux κέρδισε έδαφος, αυξάνοντας το ποσοστό του στο 0,83% του συνόλου των χρηστών Internet.

 

Τα παραπάνω στατιστικά προέρχονται από έρευνα της Net Applications βασισμένη σε περίπου 160 εκατομμύρια επισκέψεις χρηστών σε διάφορα sites.

 

Source.png Πηγή: pathfinder.gr