Η Apple θα πραγματοποιήσει την επόμενη παρουσίαση της στις 12 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση αναμένεται να είναι μία από τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών για την εταιρεία, αφού εκτός από τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, η Apple θα παρουσιάσει και ένα τρίτο μοντέλο στα πλαίσια των 10 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Η πρόσκληση που έχουν λάβει τα προσκεκλημένα μέσα και δημοσιογράφοι αναφέρει τη φράση «Ας συναντηθούμε στο δικό μας χώρο», μία αναφορά στο χώρο που θα διεξαχθεί η παρουσίαση που δεν είναι άλλος από το Steve Jobs Theater που βρίσκεται στο εντυπωσιακό νέο campus της Apple στο Κουπερτίνο,

 

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, περιμένουμε ότι το νέο επετειακό iPhone θα διαθέτει αρκετές πρωτιές που δεν έχουμε ξαναδεί σε iPhone μοντέλο όπως OLED οθόνη με ελάχιστα περιθώρια, ενώ η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης έρχεται για όλα τα νέα μοντέλα. Στοίχημα παραμένει η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που θα χρησιμοποιήσει η Apple στο καλύτερο της iPhone, από τη στιγμή που το home πλήκτρο και το touch id, δε θα αποτελούν μέρος του smartphone μετά από 10 χρόνια.

 

Στην ίδια παρουσίαση, οι φήμες επιμένουν ότι θα δούμε την τρίτη γενιά του Apple Watch με υποστήριξη LTE, αλλά και ένα νέο Apple TV που θα υποστηρίζει επιτέλους την 4K ανάλυση. Όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια, στην ίδια παρουσίαση θα μάθουμε και την κυκλοφορία των τελικών εκδόσεων του iOS 11 αλλά και του macOS High Sierra.