Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του οικονομικού έτους 2016, τα οποία έδειξαν ότι η ανάπτυξη της εταιρείας μπορεί να συνεχίζεται, όχι όμως και τόσο γρήγορα όσο ήθελαν μέσα στο χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης στην Wall Street.

Μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα, η Apple έκανε και μία σημαντική ανακοίνωση που αφορά στην βάση των χρηστών της. Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο ενεργές συσκευές σε όλο τον κόσμο. Αν και η εταιρεία δεν έδωσε συγκεκριμένα νούμερα, είναι μάλλον ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι περισσότερες από αυτές της συσκευές είναι τύπου iPhone και iPad, και πως στο σύνολο περιλαμβάνονται υπολογιστές Mac, συσκευές Apple TV, iPod touch και Apple Watch κ.ά.

 

Το συγκεκριμένο νούμερο, σύμφωνα με την εταιρεία αντιπροσωπεύει συσκευές iPhone, iPad, Mac, iPod touch, Apple TV και Apple Watch που είχαν πρόσβαση σε υπηρεσίες της Apple τις τελευταίες 90 ημέρες. Αν λάβουμε υπόψη μας, ότι η Apple είχε ανακοινώσει ότι πούλησε την δισεκατομμυριοστή συσκευή iOS τον Νοέμβριο του 2014, τότε ενδεχομένως να υπάρχουν πολλές περισσότερες ενεργές συσκευές που διαθέτουν το λογότυπο της εταιρείας.

 

gallery_286955_2819_7253.jpg

 

Link.png Site: PhoneArena
Link.png Site: SlashGear