Η Apple ανακοίνωσε ότι το WorldWide Developers Conference θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 13 με 17 Ιουνίου, στο Moscone West Center στο San Francisco (με την αρχική παρουσίαση-kickoff session να ξεκινάει την Δευτέρα στο Bill Graham Civic Auditorium).

Όπως κάθε χρόνο, από το WorldWide Developers Conference θα μάθουμε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του λογισμικού της Apple, με τα OS X, iOS, watchOS και tvOS να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

 

Η Apple σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιάσει νέες ενδιαφέροντες εφαρμογές και δυνατότητες στα λειτουργικά συστήματα που τρέχουν οι συσκευές της, θα μιλήσει για την Swift ενώ φημολογείται πως σκοπεύει να μετονομάσει το OS X σε MacOS, ώστε να υπάρχει μία συνέχεια στην ονοματολογία των λειτουργικών συστημάτων της.

 

Ο αμερικάνικος κολοσσός απέστειλε προσκλήσεις με styling που βασίζεται σε πολύχρωμες γραμμές κώδικα, από τις οποίες μαθαίνουμε ότι ενδέχεται να παρουσιαστεί δυνατότητα λήψης φωτογραφιών τύπου selfie που… αυτοκαταστρέφονται, ειδοποιήσεις για τον καιρό σε πραγματικό χρόνο κ.ά. Ποιος ξέρει; Ο καθένας μπορεί να φανταστεί οτιδήποτε θέλει.

 

Όλο και περισσότεροι χρήστες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το WWDC κάθε χρόνο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν θέσεις για όλους. Η Apple θα επιλέξει τυχαία ανάμεσα σε όσους πραγματοποιήσουν εγγραφή έως στην Παρασκευή 22 Απριλίου –στους συγκεκριμένους θα δοθεί η δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριο των $1599, αλλά αν δεν το κάνουν, η θέση θα παραδοθεί σε άλλους εγγεγραμμένους χρήστες.

 

Link.png Site: SlashGear