Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, με την Apple να επιβεβαιώνε πριν λίγη ώρα ότι η επόμενη παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου.

Η πρόσκληση έχει την αναφορά σε "Peek Performance", κάτι που πιθανόν αναφέρεται στις επιδόσεις των συσκευών που θα ανακοινωθούν στο event. Με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι σήμερα, γνωρίζουμε ότι η Apple θα λανσάρει τη νέα γενιά του "μικρού" iPhone SE ενώ ανανέωση θα υπάρξει και για το iPad Air, αν και αυτή θα περιορίζεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά και όχι στην εμφάνιση. Και οι δύο συσκευές δεν θα έρθουν με νέο σχεδιασμό αλλά με αναβάθμιση στο SoC και κυρίως με την υποστήριξη 5G. Νέο μοντέλο θα πρέπει να περιμένουμε και στην κατηγορία των υπολογιστών, είτε με κάποιο νέο Mac Mini είτε με αναβάθμιση του MacBook Pro των 13 ιντσών με το νέο M2 τσιπ της Apple το οποίο θα διαθέτει και καλύτερες επιδόσεις.

Η παρουσίαση ξεκινά στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί μέσω του Apple TV αλλά και μέσα από το επίσημο κανάλι της Apple στο YouTube όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

 

  • Like 8
  • Thanks 3
  • Haha 2