Μετά τις αναβαθμίσεις στα iPad Air, iPad mini και iMac –εντωμεταξύ η εταιρεία ανακοίνωσε μειώσεις στις τιμές διάφορων «upgrade parts» των MacBook- η Apple ανακοίνωσε και τα νέα AirPods, που επιδεικνύουν μεγαλύτερη αυτονομία και μπορούν να συνοδεύονται από θήκη ασύρματης φόρτισης.  

Τα νέα AirPods έρχονται με την κανονική «standard» θήκη ή με τη νέα θήκη με τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Τα νέα AirPods επιδεικνύουν αυτονομία για «περισσότερες από 24 ώρες» και η νέα wireless charging case ταιριάζει με οποιαδήποτε συμβατή με Qi ασύρματη βάση φόρτισης χρησιμοποιείτε ήδη για την φόρτιση του iPhone σας (αν είναι από τα τελευταία).

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple ενσωματώνουν το σχεδίασης Apple chip «H1» που αναπτύχθηκε ειδικά για ακουστικά με στόχο τις ταχύτερες συνδέσεις, την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθώς και για την hands-free λειτουργία «Hey Siri». Αυτό σημαίνει ότι η 2η γενιά των ασύρματων ακουστικών της Apple θα βρίσκεται πάντα σε αναμονή για τις φωνητικές εντολές σας (για πραγματοποίηση κλήσεων, οδηγίες πλοήγησης, ρύθμιση της έντασης του ήχου ή εναλλαγή μεταξύ των μουσικών κομματιών κ.ά). Το νέο chip «Η1» επίσης υπόσχεται βελτιωμένο συγχρονισμό και δύο φορές ταχύτερη μετάβαση μεταξύ συσκευών, όπως από τη συσκευή iOS στο Apple Watch σας για παράδειγμα.   

AirPods2.jpg.21cd29e0521448b8d5601fe71606bcf8.jpg

Τα 2ης γενιάς AirPods στοιχίζουν όσο και τα παλαιότερα με τη στάνταρντ θήκη, δηλαδή $159 ενώ με την θήκη ασύρματης φόρτισης στοιχίζουν $40 περισσότερα, στα $199. Αν θέλετε να «αναβαθμίσετε» τα προηγούμενης γενιάς με την αγορά μόνο της θήκης με την ασύρματη φόρτιση τότε θα αποχωριστείτε $79.

9to5mac