Η Apple απέστειλε πρόσφατα προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και συνεργάτες για ένα «special event» που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του ερχόμενου μήνα στη Ν. Υόρκη.

Στην εκδήλωση, η Apple θα τιμήσει τους δημιουργούς των δημοφιλέστερων apps και games για το έτος 2019. Είναι η πρώτη φορά που η Apple πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια μία εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα apps. Βεβαίως, βραβεύει τις καλύτερες από άποψη design εφαρμογές στα ετήσια Apple Design Awards, αλλά τα αποτελέσματα συνήθως ανακοινώνονται online χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποια εκδήλωση.

Ενδεχομένως αυτή η εκδήλωση να σηματοδοτεί μία νέα αρχή και να καθιερωθεί ως μία ετήσια συνάντηση μεταξύ της Apple, των δημιουργών και των εκπροσώπων του Τύπου για την βράβευση των καλύτερων εφαρμογών την χρονιά που πέρασε, και βεβαίως το λογικό είναι να πραγματοποιείται στο τέλος κάθε χρονιάς.  

Η Apple έχει κατά καιρούς τονίσει πόσο σπουδαίο ρόλο έχουν διαδραματίσει οι developers στην επιτυχία των προϊόντων της, οπότε είναι μάλλον φυσικό που θέλει να τους τιμήσει σε μία εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη στις δημιουργίες τους.

GSMArena

  • Like 4