Το Apple Pay, η ψηφιακή υπηρεσία της Apple που επιτρέπει σε κατόχους iPhone να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές χρησιμοποιώντας το αγαπημένο τους smartphone αλλά και το Apple Watch, έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα.

Αυτό θα γίνει αρχικά μέσω της N26, μια από τις πιο υποσχόμενες FinTech εταιρείες στο χώρο του mobile banking, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter. Μαζί με τη χώρα μας, η N26 θα φέρει το Apple Pay και στην Εσθονία, την Πορτογαλία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. 

Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στη συνεχή επέκταση του Apple Pay σε νέες χώρες, με την Apple μάλιστα να ανακοινώνει αυτή την εβδομάδα κατά την παρουσίαση της Apple Card, ότι η υπηρεσία πληρωμών θα έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες μέχρι το τέλος του έτους, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες. 

Με βάση τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις αρχές του χρόνου, η συνολική αξία της N26 ξεπερνά τα 2.7 δισεκατομμύρια δολάρια. Επόμενο μεγάλο στοίχημα για την εταιρεία είναι η είσοδός της στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Στις υπηρεσίες που παρέχει η N26 περιλαμβάνεται το δωρεάν άνοιγμα λογαριασμού «σε λίγα λεπτά» και διαχείριση λογαριασμού μέσω της εφαρμογής της σε iOS και Android, οι διεθνείς μεταφορές χρημάτων σε 19 συναλλάγματα με ανταγωνιστικές ισοτιμίες σε σχέση με τις παραδοσιακές τράπεζες, κλείδωμα κάρτας, ενώ η χρήση της στο εξωτερικό γίνεται χωρίς προμήθεια για κάθε συναλλαγή.

  • Like 2
  • Thanks 2