Σύμφωνα με πληροφορίες (της ιστοσελίδας The Verifier και του καναλιού στο YouTube, iUpdate), το επόμενης γενιάς Apple Watch αναμένεται να ενσωματώνει «Touch ID».

 Η Αμερικάνικη εταιρεία αναμένεται να ενσωματώσει το χαρακτηριστικό στην ψηφιακή κορώνα του Apple Watch. Το χαρακτηριστικό αναμένεται να διευκολύνει ιδιαίτερα τους χρήστες του smartwatch της Apple, καθώς δεν θα είναι απαραίτητο να πληκτρολογούν το PIN κάθε φορά για παράδειγμα που βγάζουν το Watch.

Το επόμενης γενιάς Apple Watch επίσης θα έχει βελτιωμένο water resistance, καθώς τα σημερινά μοντέλα είναι μόνο IPX7-rated. Κάποια ακόμη χαρακτηριστικά που αναμένεται να προστεθούν με το WatchOS 7 συμπεριλαμβάνουν φωνητικές εντολές «Hey Siri», δυνατότητα μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα και native sleep tracking, ένα χαρακτηριστικό που περιμένουν αρκετό καιρό οι χρήστες του Apple Watch.

Όσον αφορά στο Apple Watch Series 7, την μεθεπόμενη έκδοση του smartwatch της Apple, το Touch ID λέγεται πως πρόκειται να «μετακομίσει» στην οθόνη, ωστόσο είναι μάλλον απίθανο για την Αμερικάνικη εταιρεία να προχωρήσει σε μία τόσο σημαντική αλλαγή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (το πιθανότερο είναι να το δούμε στην Series 8 ή σε μεταγενέστερη έκδοση). Στην ιστοσελίδα γίνεται ακόμα γνωστό ότι το 2ης γενιάς Apple Watch δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί στο WatchOS 7.

GSMArena

 

  • Like 2