Πρόσω ολοταχώς για τις υπηρεσίες της Apple, για τις οποίες πλέον γνωρίζουμε πότε έρχονται αλλά και πόσο θα κοστίζουν.

Αρχικά, το Apple TV+, η είσοδος της Apple στις video streaming υπηρεσίες όπως το Netflix, το Prime Video και το Disney+, θα κάνει την εμφάνισή του την 1η Νοεμβρίου, σε 100 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η Apple προωθεί αρκετά επιθετικά τη συγκεκριμένη υπηρεσία, με μια τιμή «τρελή» σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Tim Cook αφού αυτή έχει οριστεί στα $4,99 το μήνα και αφορά οικογενειακή συνδρομή κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση διάφορα μέλη της οικογένειας με ατομικά προφίλ. Επιπλέον, η Apple θα παρέχει σε όσους αγοράσουν νέο iPhone, iPad ή Apple TV με δωρεάν ετήσια συνδρομή. 

Στο πρωτότυπο περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει η υπηρεσία, περιλαμβάνονται από την 1η μέρα οι σειρές "The Morning Show" με τις Reese Witherspoon, Jennifer Aniston και τον Steve Carell, το "For All Mankind", το Helpsters, μια τηλεοπτική σειρά για παιδιά αλλά και η σειρά φαντασίας See στην οποία πρωταγωνιστούν οι Jason Momoa και Alfre Woodard.

Σε ότι αφορά τη συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade για την οποία μάθαμε την ύπαρξη της τον Ιούνιο στη WWDC, αυτή έρχεται στις 15 Νοεμβρίου με μηνιαίο κόστος $4,99. Θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη ημέρα σε 150 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Το Apple Arcade αποτελεί στην ουσία ένα «netflix για mobile παιχνίδια», με τους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν όσα διαφορετικά παιχνίδια θέλουν, όποτε θέλουν και σε οποιαδήποτε συσκευή θέλουν, συνεχίζοντας μάλιστα στην συσκευή της επιλογή τους το παιχνίδι που άφησαν στην προηγούμενη, αρκεί βεβαίως η συσκευή να είναι iPhone, iPad, Mac ή Apple TV.

Στα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν στη σκηνή και θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία περιλαμβάνονται τα Frogger in Toy Town της Konami, το Sayonara Wild Hearts της Annapurna καθώς και το Shinsekai: Into the Depths της Konami. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το Apple Arcade πριν προχωρήσουν σε συνδρομή, μπορούν να τη δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.