Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για να παρουσιάσει τη νέα στρατηγική της όσον αγορά στις υπηρεσίες της, η Apple μεταξύ άλλων παρουσίασε και τη νέα συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ που θα διαθέτει πρωτότυπο περιεχόμενο και πρόκειται να λανσαριστεί το Φθινόπωρο.

Ανάμεσα στις σειρές που θα δούμε στη νέα υπηρεσία της Apple είναι και μία που βασίζεται στην νουβέλα του Stephen King, Lisey’s Story, το σενάριο της οποίας θα υπογράψει ο ίδιος ο Stephen King ενώ την παραγωγή θα αναλάβουν οι J.J. Abrams και Ben Stephenson της Bad Robot Productions.

Η γνωστή και βραβευμένη ηθοποιός, Julianne Moore, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για να υποδυθεί την κεντρική πρωταγωνίστρια στην σειρά που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια ενώ πρόκειται να αναλάβει και την εκτέλεση παραγωγής της σειράς για την Warner Bros. Television. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα πλήρωσε η Apple για να «πάρει» τη σειρά ψυχολογικού τρόμου, αλλά θα είναι αρκετά, αφού σύμφωνα με αναφορές κέρδισε τον πόλεμο των προσφορών έχοντας πολλές εταιρείες για αντιπάλους.

Είναι η τρίτη φορά που συνεργάζεται η Apple με την Bad Robot Productions πάνω σε κάποιο project, ανάμεσα στα οποία ήταν και το My Glory Was I Had Such Friends με πρωταγωνίστρια της Jennifer Garner. Στη νέα σειρά που έχει την υπογραφή του Stephen King, η Julianne Moore παίζει μία χήρα που ανακαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του συζύγου της καθώς έρχονται στην επιφάνεια μυστικά και μνήμες που είχε απωθήσει λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του. Αν και ο Stephen King δεν γράφει και πολύ συχνά σενάρια που βασίζονται σε ιστορίες του, εντούτοις πολλά βιβλία του έχουν μεταφερθεί στην μικρή ή στην μεγάλη οθόνη με μεγάλη επιτυχία ενώ διάφορες υπηρεσίες streaming έχουν βασίσει ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε έργα και μικρές ιστορίες του, ανάμεσα στις οποίες βρίσκουμε τις In the Tall Grass (Netflix) και Castle Rock (Hulu).

Engadget

 

  • Like 1
  • Sad 1