Η Apple ανακοίνωσε ότι το WorldWide Developers Conference (WWDC) θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μέχρι τις 7 Ιουνίου, στον San Jose της California.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά το ετήσιο ραντεβού της Αμερικάνικης εταιρείας με τους προγραμματιστές, πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Στη συνέχεια, και όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να σταθούν τυχεροί και να κληρωθούν, αφού οι διαθέσιμες θέσεις για το συνέδριο είναι κατά πολύ λιγότερες από τον αριθμό των αιτήσεων που δέχεται η Apple. Εφόσον σταθούν τυχεροί στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, στην συνέχεια θα πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο για την αγορά του εισιτηρίου που έχει οριστεί στα $1599. Μαθητές και μέλη του οργανισμού STEM μπορούν επίσης να συμπληρώσουν την αίτηση για να παρευρεθούν στο συνέδριο.

Όπως συνηθίζεται, οι προγραμματιστές που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες για το τελευταίας γενιάς λογισμικό της Apple, θα συναντήσουν άλλους developers και θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με μηχανικούς και προγραμματιστές της Apple για τις επόμενες εκδόσεις των iOS, macOS, watchOS και tvOS. Φημολογείται πως ανάμεσα στις ανακοινώσεις για το λογισμικό, ενδέχεται να γίνουν και ανακοινώσεις για hardware, συμπεριλαμβανομένης και μίας που περιμένουμε να γίνει εδώ και δύο σχεδόν χρόνια, και αφορά στο νέο Mac Pro. Όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν την πρώτη μέρα του συνεδρίου, στις 3 Ιουνίου.

Venturebeat