Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του, το Apple TV+, η video streaming υπηρεσία της Apple έρχεται στις Xbox κονσόλες.

Αυτό αφορά όλα τα μοντέλα Xbox One αλλά και τα νεότερα που θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου, δηλαδή τα Xbox Series X και Xbox Series S. Έτσι όλοι οι κάτοχοι των τελευταίων Xbox, θα μπορούν να αναπαράγουν μέσω της αγαπημένης τους κονσόλας όλο το περιεχόμενο που περιλαβάνεται στην υπηρεσία Apple TV+ φτάνει φυσικά να έχουν ενεργή συνδρομή σ' αυτή. Μάλιστα σε μια κίνηση έκπληξη, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή στην υπηρεσία μέσω της εφαρμογής του Apple TV στο Xbox ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δοκιμαστικής πρόσβασης χωρίς χρέωση για 1 εβδομάδα.

Εκτός από το πρωτότυπο περιεχόμενο της Apple όπου ξεχωρίζει τους τελευταίους μήνες η ταινία Greyhound, μέσω του Apple TV+ ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft, τα νέα Xbox που θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου, θα διαθέτουν τις αντίστοιχες εφαρμογές από τις κορυφαίες streaming υπηρεσίες όπως το Netflix, YouTube, HBO Max, Disney+, Peacock, Prime Video, Spotify, Hulu κ.α.

Apps-Grid-Browse.jpg.f97c4200004a3a8f5c29403667657a2c.jpg

H εφαρμογή του Apple TV είναι ήδη διαθέσιμη στα τελευταία μοντέλα τηλεοράσεων των Samsung, Sony και LG ενώ θα είναι διαθέσιμη και στα PS4 και PS5 από τις 12 Νοεμβρίου. 

  • Like 2