Το οποίο φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022

Οι προμηθευτές της Apple φέρεται να ξεκίνησαν τις αποστολές μιας νέας LCD οθόνης η οποία σύμφωνα με αναφορά του DigiTimes προορίζεται για το νέο iMac 27 ιντσών. Οι αποστολές φαίνεται να γίνονται είναι σε περιορισμένη ποσότητα, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά σε κάτι παραπάνω. Αφήνουν όμως να εννοηθεί πως οι προμηθευτές έστειλαν τις οθόνες για την τελική συναρμολόγηση, με το iMac να προχωράει για παραγωγή.

Αντίθετη άποψη πάντως για τα σχέδια της Apple έχουν άλλες αξιόπιστες πηγές. Σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young, ο οποίος ειδικεύεται στον χώρο των οθονών και έχει δώσει άλλες έγκυρες πληροφορίες κατά το παρελθόν, το νέο iMac θα ενσωματώνει Mini-LED οθόνη η οποία θα υποστηρίζει παράλληλα το ProMotion για ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Μια ακόμη αξιόπιστη πηγή είναι ο dylandkt του Twitter, που είπε πως το νέο iMac 27 ιντσών θα διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με το iMac 24 ιντσών που κυκλοφόρησε μέσα στο έτος, αλλά πιο σκούρα χρώματα. Επίσης υποστηρίζει πως θα χρησιμοποιεί τα ίδια M1 Pro και M1 Max chips που χρησιμοποιούνται και στα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών.

Για την ώρα, το iMac 27 ιντσών είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα της Apple που ακόμα χρησιμοποιεί Intel επεξεργαστή , μαζί με το high-end Mac Mini και το Mac Pro.