Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη της φθινοπωρινή εκδήλωση την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες.

Όπως συμβαίνει με τις τελευταίες σχετικές ανακοινώσεις της Apple, αν επισκεφθείτε τη σελίδα μέσω ενός iPhone ή iPad, θα μπορέσετε να δείτε ένα διαδραστικό easter egg επαυξημένης πραγματικότητας.

Για την εκδήλωση της 7ης Σεπτεμβρίου, η οποία έχει τίτλο "Far Out", η Apple έχει σχεδιάσει ένα λογότυπο της Apple με θέμα το διάστημα και μια εμπειρία σε στυλ μαύρης τρύπας. Η έναρξη της εμπειρίας AR τοποθετεί μια μαύρη τρύπα στο κέντρο του δωματίου, η οποία στη συνέχεια εμφανίζει αστέρια στο ίδιο σχήμα με το λογότυπο της Apple καθώς πλησιάζετε. Τα αστέρια συνεχίζουν να συνενώνονται μέσα και έξω από το σχήμα του λογότυπου της Apple και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το pinch n zoom gesture για να ρυθμίσετε το μέγεθος της μαύρης τρύπας.

apple-september-2022-event-ar-logo.jpeg.860a88ceea91612d96240053b3e976ac.jpeg

Αν είστε κάτοχος iPhone ή iPad, για να δείτε την εμπειρία AR, ανοίξτε τον ιστότοπο Events και πατήστε στο λογότυπο της Apple. Από εκεί, μπορείτε να σαρώσετε την περιοχή γύρω σας για να δείτε το λογότυπο σε πραγματικό χρόνο ή να το δείτε σε λειτουργία "Αντικειμένου" για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της εμφάνισής του χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε στο φυσικό σας περιβάλλον. 

Η έμφαση που δίνει η Apple στην επαυξημένη πραγματικότητα γύρω από το event αυτό ίσως έχει και κάποιο άλλο στόχο αφού γνωρίζουμε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει σύντομα το πρώτο της σχετικό headset, με το event αυτό να είναι μια καλή ευκαιρία να έχουμε μια πρώτη γεύση. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο κεντρικός σταρ της παρουσίασης θα είναι η σειρά iPhone 14, για την οποία ήδη γνωρίζουμε αρκετά.

Η εκδήλωση της Apple θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος. Εκτός από τη μετάδοση μέσω YouTube, η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη ζωντανά και μέσω της εφαρμογής Events στο Apple TV. 

 

  • Like 4
  • Thanks 1