Η Apple πραγματοποιεί μερικές σημαντικές βελτιώσεις στην εφαρμογή Find My του iOS 15, διευκολύνοντας την παρακολούθηση συσκευών Apple και AirTags.

Μέσα από το δίκτυο του Find My, η Apple αναφέρει ότι ο χρήστης θα μπορεί να εντοπίσει συσκευές ακόμη και μετά την απενεργοποίησή τους, μια λειτουργία που είναι χρήσιμη εάν μια συσκευή βρίσκεται σε άγνωστο για τον χρήστη σημείο, έχει κλαπεί ή έχει χαμηλή μπαταρία.

Δεν είναι σαφές πως λειτουργεί ο εντοπισμός, αλλά πιθανότατα θα δείχνει την τελευταία γνωστή τοποθεσία στην οποία βρίσκονταν η συσκευή. Η Apple αναφέρει επίσης ότι το δίκτυο Find My σε συνδυασμό με το Activation Lock μπορεί να εντοπίσει μια χαμένη συσκευή ακόμη και μετά τη διαγραφή της, οπότε οι κλέφτες δεν θα μπορούν να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση.

Για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα παραπλανηθεί να αγοράσει μια κλεμμένη συσκευή που είναι ακόμη κλειδωμένη στο Apple ID του προηγούμενου κατόχου, η οθόνη Hello θα δείχνει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη, εντοπισμένη και εξακολουθεί να ανήκει σε κάποιον άλλο.

  • Like 18