Παρουσιάστηκε πέρυσι αλλά είναι ήδη ξεπερασμένος.

Με το λανσάρισμα των iPhone 12 πέρυσι, η Apple παρουσίασε έναν φορτιστή MagSafe Duo αξίας €159 που μπορούσε να φορτίσει ένα iPhone και ένα Apple Watch ταυτόχρονα, δυστυχώς όμως ο φορτιστής είναι ήδη ξεπερασμένος.

Το Apple Watch Series 7 διαθέτει μια νέα λειτουργία ταχείας φόρτισης που απαιτεί μια νέα ενημερωμένη βάση φόρτισης και αυτό σημαίνει ότι το τελευταίας γενιάς smartwatch της Apple δεν μπορεί να φορτιστεί γρήγορα από τον MagSafe Duo, καθώς ο περσινός φορτιστής χρησιμοποιεί μία τυπική βάση που δεν υποστηρίζει ταχεία φόρτιση.

Η Apple επιβεβαίωσε ότι ο MagSafe Duo δεν είναι σε θέση να φορτίσει γρήγορα ένα Apple Watch Series 7 μέσα από έγγραφο υποστήριξης που ενημερώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Ο φορτιστής MagSafe Duo δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με το Apple Watch Series 7. Για γρήγορη φόρτιση του Apple Watch Series 7 χρησιμοποιήστε το καλώδιο Apple USB-C Magnetic Fast Charging.

Η Apple μπορεί να έχει μια ενημερωμένη έκδοση του MagSafe Duo που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση του Apple Watch Series 7 κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά οι κάτοχοι του smartwatch που έχουν ήδη την τρέχουσα έκδοση θα πρέπει αναγκαστικά να συμβιβαστούν με τις τυπικές ταχύτητες φόρτισης.