Προσφέροντας δεύτερη επέκταση της δοκιμαστικής περιόδου για τους κατόχους συσκευών Apple

Για ακόμη μια φορά, η Apple σκοπεύει να επεκτείνει τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή της video streaming υπηρεσίας Apple TV+, αυτή τη φορά μέχρι τον Ιούλιο. Κατά την αρχική του κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2019, η Apple προσέφερε συνδρομές TV+ σε όσους αγόρασαν προϊόν της εταιρείας από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Οι δωρεάν αυτές συνδρομές θα έληγαν αρχικά τον Νοέμβριο του 2020, αλλά τον Οκτώβριο του 2020 η Apple έκανε την πρώτη επέκταση μέχρι και τον Ιανουάριο. Και τώρα, οι συνδρομητές θα λάβουν δεύτερη επέκταση μέχρι και τον Ιούλιο. Όλοι οι συνδρομητές που έχουν ισχύουσα συνδρομή μεταξύ Ιανουάριο και Ιούνιο, θα λάβουν τη συγκεκριμένη επέκταση.

Οι δε συνδρομητές που πληρώνουν, θα τους επιστραφεί το ποσό των $4,99 για κάθε μήνα μέχρι και τον Ιούλιο, ώστε να μην επηρεαστούν αρνητικά από τη συγκεκριμένη παράταση. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες όλοι οι δικαιούχοι θα λάβουν ένα σχετικό ενημερωτικό e-mail από την εταιρεία.

Η επέκταση της δοκιμαστικής περιόδου δίνει στην Apple χρόνο για να παρουσιάσει περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο στους συνδρομητές της, πριν αποφασίσουν να ακυρώσουν τις συνδρομές τους. Η Apple ήδη αναπτύσσει σταθερά τον διαθέσιμο κατάλογό της με περιεχόμενο, όπως και με δεύτερη σεζόν σε πολλές από τις εκπομπές της, που θα διατεθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

  • Like 3