Τα μηνύματα στην τάξη από τους μαθητές της νέα γενιάς, μεταφέρονται πλέον μέσω των AirPods, και όχι χρησιμοποιώντας τα κλασσικά… χαρτάκια.

Σε προηγούμενες δεκαετίες, όταν θέλαμε να πούμε κάτι στο διπλανό μας ή στο απέναντι θρανίο, γράφαμε το μήνυμα σε ένα χαρτάκι, το κάναμε μπαλάκι και το πετούσαμε όταν ο δάσκαλος έγραφε στον πίνακα. Το χαρτάκι επέστρεφε με νέο μήνυμα και τα γέλια μεταξύ φίλων και συμμαθητών, συνεχίζονταν μέχρι το διάλειμμα.

Αυτές οι τακτικές αποτελούν παρελθόν για τους μαθητές του 2020, αφού με μεγαλύτερη εξοικείωση με την τεχνολογία και περισσότερη ενασχόληση με έξυπνα gadgets και smartphones, βρήκαν νέο τρόπο. Να ανταλλάζουν μηνύματα χρησιμοποιώντας τα AirPods της Apple.

Και πως το καταφέρνουν αυτό; Οι φίλοι και συμμαθητές που θέλουν να μιλάνε στην τάξη κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ανταλλάζουν μεταξύ τους τα AirPods. Ο καθένας παίρνει το ένα από αυτά, το κρύβει στο αυτί με τη βοήθεια των μαλλιών του και έπειτα δουλειά πιάνουν τα smartphone. Χρησιμοποιώντας το Google Translate και τη λειτουργία Text-to-Speech, γράφουν τα μηνύματά τους και επιτρέπουν στους φίλους τους, να τα ακούν μέσα από τα AirPods.

Τώρα, αν κάποιος εργαζόμενος θέλει να χρησιμοποιήσει με τον ίδιο τρόπο τα δικά του AirPods για να κάνει τα meetings του να δείχνουν λιγότερο βαρετά, ας το κάνει γρήγορα, διότι οι μαθητές ανέβασαν το σχετικό βίντεο σε TikTok και Twitter και το μυστικό θα γίνει πλέον γνωστό και ενδεχομένως viral.

Phonearena

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 4
  • Sad 6