Ενώ εκμεταλλεύεται καλύτερα το υλικό το νέων συσκευών της Apple

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα πως θα διαθέσει ενημερώσεις σε πολλές εφαρμογές του Microsoft 365 για Mac, ώστε να υποστηρίζει πλήρως τα επερχόμενα μοντέλα της Apple με το M1 chipset : MacBook Pro, MacBook Air και Mac Mini.

Οι βασικές εφαρμογές του Office, συμπεριλαμβανομένου των Office, Word, Excel, PowerPoint και OneNote πλέον αποδίδουν καλύτερα σε Mac συσκευές με το M1. Η Microsoft χρησιμοποίησε τον κώδικα της γενικής έκδοσης λογισμικού, ώστε να τρέχει χωρίς πρόβλημα και σε Mac με Intel υλικό.

Σύμφωνα με την Microsoft, οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες από σήμερα, με τους χρήστες να μπορούν να ελέγξουν για τις σχετικές ενημερώσεις στο Mac App Store, να χρησιμοποιήσουν την αυτόματη ενημέρωση της ίδιας της εφαρμογής ή να περιμένουν την αυτόματη ενημέρωση του MacOS.

Επίσης, η ενημερωμένη έκδοση του Outlook για Mac περιλαμβάνει υποστήριξη για λογαριασμούς iCloud, επιτρέποντας διαχείριση για επαγγελματικά και προσωπικά μηνύματα e-mail, επαφές και ημερολόγια σε μία εφαρμογή. Τέλος, η Microsoft δήλωσε πως ήδη εργάζεται σε ενημέρωση για προσθήκη υποστήριξης περισσότερων εφαρμογών, όπως το Teams for Mac, ενώ έγινε και επανασχεδιασμός των εφαρμογών Office για Mac και θα διατεθούν τον επόμενο μήνα.

  • Like 1
  • Thanks 2