Μπορεί η 2η σεζόν του For All Mankind να ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο που μας πέρασε, ωστόσο οι συνδρομητές της υπηρεσίας Apple TV+ από τα τέλη Οκτωβρίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν μία νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας, το Invasion.

Στη νέα σειρά της Apple, πρωταγωνιστούν οι Sam Neill (Jurassic Park), Shamier Anderson (Awake), Golshifteh Farahani (Paterson), Firas Nassar (Fauda) και Shioli Kutsuna (Deadpool 2) και όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τον τίτλο, το βασικό θέμα της σειράς είναι η εισβολή εξωγήινων στη Γη και πως την έζησαν σε πραγματικό χρόνο απλοί άνθρωποι. 

Το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Apple, και το οποίο, τουλάχιστον σε εμάς, έδωσε μία αίσθηση της ταινίας Ο Πόλεμος των Κόσμων, βλέπουμε τον Σερίφη John Bell Tyson να φιλοσοφεί σχετικά με τον σκοπό της ύπαρξης του ανθρώπου στη Γη. Ο ίδιος επίσης ανακαλύπτει κάποια αγρογλυφικά (ανεξήγητα σχήματα που έχουν εντυπωθεί σε χωράφια με σιτηρά) καθώς και έναν κρατήρα στο χωράφι ενός αγρότη και λίγο αργότερα βλέπουμε σκηνές… συντέλειας παίρνοντας και μία «γεύση» από την εξωγήινη απειλή.   

Η τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας Invasion θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία Apple TV+ στις 22 Οκτωβρίου ωστόσο δεν είναι η μόνη σειρά επιστημονικής φαντασίας που θα δούμε από την Apple, καθώς ετοιμάζεται και η μεταφορά του Foundation του Isaac Asimov.

  • Like 3