Σύμφωνα με τον πολύ καλά πληροφορημένο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman, τα νέα Apple Watch Series 7 θα διαθέτουν «επίπεδες οθόνες και πλευρές» ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία στη σχεδίαση που ακολουθεί η Apple τελευταία σχεδόν για κάθε νέο προϊόν της.

Όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυκλοφορία του νέου μοντέλου θα καθυστερήσει εξαιτίας σημαντικών προβλημάτων στην παραγωγή που οφείλονται στο νέο σχεδιασμό χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε ότι αφορά το σχεδιασμό του νέου Apple Watch, τα διάφορα μοντέλα της σειράς θα διαθέτουν οθόνες με μεγαλύτερη διαγώνιο από αυτές που υπάρχουν στα μοντέλα Series 6 ενώ το μέγεθος της κάσας θα είναι επίσης λίγο μεγαλύτερη από εκείνη των σημερινών μοντέλων και πιο συγκεκριμένα στα 41mm και 45mm αντίστοιχα (1mm μεγαλύτερη σε σχέση με τα σημερινά μοντέλα Series 6). Τη συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνουν και ορισμένες διαρροές επίσης (δείτε εδώ και εδώ σχετικά). Ο Mark Gurman επίσης υποστηρίζει ότι η Apple θα συμπεριλάβει στο λογισμικό πολλές νέες ταπετσαρίες/ watch faces για τα νέα μοντέλα Apple Watch Series 7, που θα αξιοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επιπλέον «εμβαδόν».

Εκτός από τις παραπάνω διαφορές στην εμφάνιση, τα νέα μοντέλα Apple Watch Series 7 θα διαθέτουν ταχύτερο επεξεργαστή αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν αλλαγές ή προσθήκες στα χαρακτηριστικά/ αισθητήρες που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική κατάσταση, εκτός και αν προσθέσει από φέτος τον αισθητήρα μέτρησης θερμοκρασίας σώματος που φημολογείται ότι θα κάνει την εμφάνιση του στα μοντέλα της επόμενης χρονιάς.

Η Apple ανανεώνει τον σχεδιασμό του Apple Watch κάθε σχεδόν τρία χρόνια και η τελευταία φορά που προχώρησε σε ανασχεδιασμό ήταν με τα μοντέλα Series 4. Από τότε μέχρι και τα μοντέλα Series 6, η Apple διατήρησε τις βασικές αρχές του σχεδιασμού αναλλοίωτες προωθώντας μόνο παρεμβάσεις στα υλικά κατασκευής ή στο φινίρισμα.  Η νέα σειρά Apple Watch Series 7 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο μήνα.

  • Like 1