Οι διαρροές γύρω από το Apple Watch Pro συνεχίζονται με τον Sonny Dickson να επιστρέφει με μια σύγκριση μεγέθους, αυτή τη φορά μοιράζοντας εικόνες από υποτιθέμενες θήκες για το Apple Watch Pro των 49 χιλιοστών δίπλα σε θήκες για τα μικρότερα ρολόγια της Series 7 και τα επερχόμενα ρολόγια Series 8.

Το Apple Watch Pro φαίνεται ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τα Apple Watch Series 7 45mm ή 41mm που διαθέτει μέχρι σήμερα η Apple, καθώς και από το φημολογούμενο Series 8 που επίσης αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο Τετάρτη.

Η σύγκριση του μεγέθους ακολουθεί τις περιπτώσεις και τα σχέδια CAD που διέρρευσαν χθες, τα οποία έδειξαν ένα νέο κουμπί στα αριστερά της επίπεδης οθόνης του Apple Watch Pro, μαζί με μια νέα προεξοχή στα δεξιά που φιλοξενεί ένα μικρόφωνο, ένα κουμπί και το Digital Crown που τώρα φαίνεται να προστατεύεται καλύτερα από τυχαία πατήματα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε εύκολα να συμβεί αφού η Pro έκδοση του Apple Watch προορίζεται για αθλητές που γυμνάζονται σε εξωτερικούς χώρους, αποτελώντας στην ουσία απάντηση στα ακριβά μοντέλα της Garmin.

Ο δημοσιογράφος Mark Gurman του Bloomberg είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η μεγαλύτερη οθόνη, η μπαταρία και το στιβαρό περίβλημα τιτανίου του Apple Watch Pro «πιθανότατα δεν θα αρέσει σε όλους τους καταναλωτές, καθώς θα είναι μεγαλύτερο από τους περισσότερους καρπούς». Πράγματι, τα 49 χιλιοστά θα είναι πολύ μεγάλα για κάποιους, αλλά και πολύ μικρά για άλλους.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα Apple Watch Pro και Series 8 την Τετάρτη μαζί με το νέο iPhone 14, με την παρουσίαση να μεταδίδεται από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube στο παρακάτω link.

  • Like 1
  • Thanks 1