Η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Apple στις 9 Σεπτεμβρίου, θα είναι από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της, κάτι που φαίνεται και από την επιλογή του Bill Graham auditorium (φωτογραφία), το οποίο προσφέρει μία αίθουσα 7000 θέσεων.

Η δημοφιλής αμερικάνικη εταιρεια αναμένεται να παρουσιάσει νέα μοντέλα iPhone, το ανανεωμένο σημαντικά Apple TV, νέα λουράκια και μπρασελέ για το Apple Watch καθώς και δύο νέα μοντέλα iPad, την ανανεωμένη έκδοση του iPad mini καθώς και το iPad Pro.

 

Οι προ-παραγγελίες για το iPad Pro (λέγεται ότι αυτή θα είναι και η επίσημη ονομασία του μεγάλου iPad με τον επαγγελματικό προσανατολισμό) αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, ενώ η διάθεση του θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι MacBook-sized, ωστόσο υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα να παρουσιαστεί σε ξεχωριστή εκδήλωση τον Οκτώβριο. Το πιο πιθανό είναι πάντως να παρουσιαστεί στις 9 Σεπτεμβρίου, μαζί και με το νέο iPad mini 4ης γενιάς, που θα είναι μία λεπτότερη και ισχυρότερη έκδοση του σημερινού iPad mini που θα υποστηρίζει split-screen. Επίσης αναμένεται να διαθέτει βελτιωμένες κάμερες.

 

Όσον αφορά στο iPad Pro, το οποίο εσωτερικά στην εταιρεία έχει την κωδική ονομασία J98/ J99 θα διαθέτει ηχεία και στις δύο πλευρές του και θα υποστηρίζει ένα νέο stylus που θα είναι Force Touch-based.

 

Link.png Site: 9to5Mac

 

Το άρθρο είναι χορηγία του Κωτσόβολου