Μπορεί το Φθινόπωρο να είναι αφιερωμένο στην κυκλοφορία των νέων iPhone, όμως η άνοιξη παραδοσιακά είναι η εποχή που βλέπουμε νέα iPad, με την Apple να ετοιμάζει τρία iPad Pro σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mac Otakara.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγάλο μοντέλο των 12,9 ιντσών θα είναι το πρώτο που θα ανανεωθεί με τεχνολογία οθόνης True Tone, ακολουθούμενο από ένα νέο μικρότερο μοντέλο που θα διαθέτει τις διαστάσεις του iPad Mini (7,9 ίντσες) όμως θα ανήκει στη Pro σειρά με όλα τα χαρακτηριστικά που αυτή διαθέτει. Πιθανότατα μάλιστα να αντικαταστήσει πλήρως το iPad mini 4 και όλα τα άλλα μοντέλα που ανήκουν στην ίδια σειρά. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple θα μεγαλώσει ελάχιστα τις διαστάσεις του «μεσαίου» μοντέλου της σειράς iPad Pro, από τις 9,7 στις 10,1 ίντσες αν και πολύ πιθανόν η εταιρεία να έχει ενσωματώσει μεγαλύτερη οθόνη στις ίδιες διαστάσεις ελαχιστοποιώντας το περιθώριο που υπάρχει γύρω της.

 

Όλα τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν σύστημα 4 ηχείων, θύρα ακουστικών, κάμερα 12MP και τεχνολογία True Tone. Ένα από τα πιο δημοφιλή περιφερειακά, αυτό του πληκτρολογίου/καλύμματος δε θα λείπει από τα νέα μοντέλα, κάτι που περιλαμβάνει και το μικρότερο iPad Pro αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. H πιθανότερη ημερομηνία που περιμένουμε να δούμε τα νέα iPad Pro, είναι μέσα στο δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου του 2017.

 

Link.png Site: http://www.macotakara.jp/blog/rumor/entry-30873.html[/url]']Mac Οtakara