Που δείχνει μια συσκευή με λεπτότερα bezel, USB-C θύρα και Touch ID κουμπί ενεργοποίησης

Για ακόμη μια φορά έχουμε το πρώτο render από συσκευή της Apple, το οποίο προέρχεται από τον Jon Prosser και τη νέα του σελίδα και βασίζεται σε CAD αρχεία και πραγματικές εικόνες του νέου iPad Mini.

Οι λεπτομέρειες του Prosser έρχονται σύμφωνες με αυτές των Mark Gurman και Debby Wu του Bloomberg, οι οποίες αντιστοιχούν σε λεπτότερα bezel γύρω από την οθόνη, χωρίς Home button και με το Touch ID να έχει μεταφερθεί στο κουμπί ενεργοποίησης όπως και στο τελευταίο iPad Air. Επίσης θα γίνει αλλαγή από Lightning connector σε USB-C και θα γίνει αλλαγή ηχείων με δραματικά βελτιωμένο αποτέλεσμα.

ipad-mini-6-bottom.jpg

Το νέο iPad Mini θα περιέχει το Α14 chip, θα υποστηρίζει 5G,  θα είναι συμβατό με το νέο, μικρότερο Apple Pencil και θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του χρόνου σε τρία χρώματα (μαύρο, ασημί και χρυσό).

Σύμφωνα με τον Prosser οι διαστάσεις της συσκευής θα είναι 206.3mm x 137.8mm x 6.1mm, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά στο μέγεθος της οθόνης, με το Bloomberg να κάνει λόγο για οθόνη στις 8,5 με 9 ίντσες. Το πίσω κάλυμμα μοιάζει αρκετά σε αυτό του νέου iPad Air, με μία κάμερα και Smart Connector.

Το ιστορικό του Prosser είναι ανάμεικτο, καθώς στο παρελθόν έπεσε μέσα στην ποικιλία χρωμάτων του νέου iMac, αλλά πρόσφατα αποδείχθηκε λανθασμένη πηγή όσον αφορά την ανακοίνωση ενός νέου MacBook Pro που θα βλέπαμε στη WWDC.

  • Like 1