Το οποίο φέρεται να έχει μεγαλύτερη οθόνη και λεπτότερα bezel

Ένα ανανεωμένο iPad Mini φέρεται να ετοιμάζει η Apple για το τέλος του χρόνου σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το οποίο θα έρθει με τις μεγαλύτερες σχεδιαστικές αλλαγές στην ιστορία του. Η νέα συσκευή αναμένεται να διατεθεί με μεγαλύτερη οθόνη, λεπτότερα bezel, καλύτερη απόδοση και σχεδιασμό παρόμοιο με το νέο iPad Air του περασμένου έτους. Θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τόσο μεγάλες αλλαγές στο μικρότερο tablet της Apple, το οποίο σχεδιαστικά έμεινε πιστό στον αρχικό του σχεδιασμό, όταν κυκλοφόρησε το 2012.

Τα νέα αυτά έρχονται σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές του Bloomberg για μια επερχόμενη συσκευή, που θα αφαιρούσε το Home button για να προσθέσει λεπτότερα bezel. Πληροφορίες για έναν iPad Air σχεδιασμό κάνουν λόγο για χρήση Touch ID αισθητήρα ενσωματομένο στο κουμπί ενεργοποίησης. Το περασμένο έτος ο Ming-Chi Kuo πρόβλεψε πως το επόμενο iPad Mini θα είχε οθόνη 8,5 με 9 ίντσες σε σύγκριση με τις 7,9 ίντσες που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Kuo επίσης έκανε λόγο για χρήση μιας Mini LED οθόνης σαν αυτή που είδαμε στο iPad Pro.

Το νέο iPad Mini αποτελεί την 6η γενιά του συγκεκριμένου tablet, μετά τον επανασχεδιασμό το 2019 που έφερε υποστήριξη του Apple Pencil μαζί με έναν γρηγορότερο Α12 επεξεργαστή. Μαζί με το νέο iPad Mini, ο Gurman αναφέρει πως η Apple ετοιμάζει κι ένα ακόμη iMac με υλικό της Apple αλλά με μεγαλύτερη οθόνη σε σύγκριση με το πρόσφατο μοντέλο 24 ιντσών. Το νέο μοντέλο θα έρθει να αντικαταστήσει το μοντέλο 27 ιντσών με Intel επεξεργαστή.

  • Like 4