Οι φίλοι του iPad, περιμένουν από την Apple να παρουσιάσει νέα μοντέλα, κάτι που όπως αναφέρουν και οι τελευταίες πληροφορίες θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας 9to5mac αναφέρουν ότι η εταιρεία ετοιμάζει το διάδοχο του iPad Pro ο οποίος και θα ενσωματώνει τεχνολογίες που έχουμε δει στα τελευταία IPhone. Αρχικά η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Apple θα ανακοινώσει δύο WiFi και δύο LTE μοντέλα, για καθεμία από τις διαστάσεις στις οποίες κυκλοφορεί το iPad Pro.  Το νέο iPad θα ενσωματώνει πιθανότατα το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID, κάτι που σημαίνει ότι το Home πλήκτρο κάτω από την οθόνη θα αποτελέσει παρελθόν όπως συνέβη και στο iPhone. Εσωτερικά θα πρέπει να περιμένουμε την ενσωμάτωση του A12 Bionic, του ίδιου chipset που βλέπουμε στα iPhone Xs, Xs Max και XR ενώ η συσκευή θα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε κάθετη και οριζόντια θέση. 

Ως αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης του Face ID και της απομάκρυνσης του πλήκτρου Home, το νέο iPad θα διαθέτει οθόνη η οποία θα επεκτείνεται ως τα άκρα, ενώ εντύπωση προκαλεί η αναφορά ότι αυτή δε θα διαθέτει τη χαρακτηριστική εγκοπή (notch). Ακόμα φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για παρουσία USB-C θύρας, κάτι που θα επιτρέπει τη σύνδεση της συσκευής με οθόνες και τηλεοράσεις για τυχόν αναπαραγωγή 4K HDR βίντεο. Παράλληλα με το iPad, η Apple θα παρουσιάσει και ένα νέο Pencil, το οποίο θα συνδέεται αυτόματα με το tablet όταν βρίσκεται σε μικρή απόσταση, όπως συμβαίνει με τα AirPods και το HomePod.

Αν και δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη πληροφορία για το πότε η Apple θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια των συσκευών, τα περισσότερα σενάρια «δείχνουν» το τέλος αυτού του μήνα, ενώ στην ίδια παρουσίαση η εταιρεία θα δούμε και τη νέα σειρά MacBook. 

9to5mac

  • Like 1