Χθες το πρωί η Apple άρχισε να στέλνει προσκλήσεις για μία συνάντηση στις 6 Μαρτίου. Ποιο θα είναι το θέμα της συνάντησης; Αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι φίλοι της Apple. Το SDK για το IPhone. Η πρόσκληση γράφει: «Παρακαλούμε να έρθετε για να μάθετε ποιος θα είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσει το λογισμικό του iPhone συμπεριλαμβανομένου και του SKD του iPhone και μερικές νέες enterprise δυνατότητες.»

 

Η Apple θα αποκαλύψει πληροφορίες για το SDK, για την διαδικασία έγκρισης των εφαρμογών και πληροφορίες για το πώς οι διάφορες εφαρμογές θα διατίθενται στο κοινό. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως οι εφαρμογές θα δοθούν μέσα στο iTunes.

 

Τι σημαίνει όμως enterprise features (δυνατότητες); Θα προσφέρει enterprise e-mail; Μεγαλύτερη ασφάλεια; Το μόνο που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι ότι όλες οι λεπτομέρειες θα λυθούν μέχρι το τέλος της συνάντησης.

 

Η Apple δεν είπε ότι το SDK θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα. Αναφέρει ότι στην συνάντηση θα συζητηθεί «ο δρόμος που θα ακολουθήσει το λογισμικό του iPhone» Αφού η Apple έχασε την προθεσμία που είχε δώσει για το SDK, για το Φεβρουάριο, δεν θα πειράξει και κανέναν μία ή δύο εβδομάδες καθυστέρηση μέχρι το SDK να είναι πραγματικά έτοιμό.

 

Περισσότερα

 

Source.png Πηγή: neowin.net

Source.png Πηγή: digitalnews.gr