Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και διαρροές, το νέο iPhone 8 θα είναι το πρώτο smartphone της Αμερικάνικης εταιρείας που δεν θα διαθέτει φυσικό κεντρικό πλήκτρο στη πρόσοψη.

Οι τελευταίες πληροφορίες, κάνουν λόγο για τη κυκλοφορία τριών συσκευών το 2017, των iPhone 7s, iPhone 7s Plus και iPhone 8, με την τελευταία να εξοπλίζεται με οθόνη OLED.

 

Σύμφωνα με τον αναλυτή της εταιρείας KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι αποτελεί αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για νέες συσκευές της Αμερικάνικης εταιρείας, το επερχόμενο iPhone 8 θα διαθέτει οθόνη OLED με διαγώνιο 5,8 ιντσών παρόλο που θα διαθέτει παρόμοιες διαστάσεις με το iPhone 7s με την οθόνη των 4,7 ιντσών.

 

Η οθόνη 5,8 ιντσών θα υποστηρίζει ανάλυση 2800 x 1242 pixels, ωστόσο η ωφέλιμη επιφάνεια εργασίας θα είναι μικρότερη, στις 5,15 ίντσες περίπου (ανάλυση 2436 x 1125 pixels) και αυτό διότι η επιφάνεια που περισσεύει θα ονομάζεται “περιοχή λειτουργιών” (function area), και ουσιαστικά θα ενσωματώνει όλες τις βιομετρικές τεχνολογίες που θα αντικαταστήσουν τη σημερινή τεχνολογία ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Mία σκέψη επίσης που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι θα μπορούσε να ενσωματώσει και λειτουργίες όπως αυτές τις Touch Bar στο MacBook Pro, ποιος ξέρει;.

 

Πρόσφατα επίσης, η Apple συμφώνησε με την Samsung για την προμήθεια 60 εκατομμυρίων οθονών OLED για το επόμενης γενιάς iPhone. Πρόκειται για την δεύτερη συμφωνία που υπογράφουν οι δύο πλευρές, αφού Apple και Samsung Display είχαν ήδη συμφωνήσει στη προμήθεια 100 εκατομμυρίων οθονών OLED για το επερχόμενο iPhone. Σύμφωνα με την πηγή της πληροφορίας, αλλά και με βάση τους αριθμούς στα οικονομικά αποτελέσματα της Apple, το 2016 πουλήθηκαν σχεδόν 200 εκατομμύρια συσκευές iPhone, οπότε τα 160 εκατομμύρια των οθονών OLED συνολικά, αποτελεί το 80% των αποστολών. Το νέο iPhone 8 αναμένεται να στοιχίζει πάνω από $1000.

 

Link.png Site: GSMArena