Η δεύτερη beta έκδοση του iPhone firmware 2.2 δόθηκε πρόσφατα στους προγραμματιστές και ήδη μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.

 

Φαίνεται ότι η Apple άκουσε τα παράπονα των χρηστών που δεν μπορούσαν να κατεβάσουν podcasts απευθείας στο iPhone τους, αλλά έπρεπε να τα μεταφέρουν από τον υπολογιστή τους μέσω iTunes. Μετά την απόρριψη μιας εφαρμογής που έδινε αυτή τη λειτουργικότητα στο iPhone, του Podcaster, φουντώνουν οι φήμες ότι στην επόμενη έκδοση του firmware θα επιτρέπεται το απευθείας downloading των podcasts στο κινητό.

 

Επιπλέον, διέρρευσε screenshot η οποία δείχνει ότι το νέο firmware θα ζητάει βαθμολογία κατά τη διαγραφή μιας εφαρμογής, ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή στα reviews του App Store.

 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πολλοί χρήστες ζητούσαν μάλλον θα προστεθεί στην επόμενη έκδοση: η δυνατότητα προβολής Street View στο Google Maps, γυρνώντας το κινητό σε οριζόντια θέση. Εκτός αυτού, φαίνεται ότι θα προστεθούν και πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και οδηγίες για περπάτημα.

 

Άλλα χαρακτηριστικά που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνονται στο νέο firmware είναι διαμοίραση της περιοχής όπου βρίσκεται ο χρήστης μέσω e-mail αλλά και υποστήριξη του SDK για line-in audio.

 

Αν και η ροή πληροφορίας σχετικά με την τελευταία έκδοση του firmware είναι πλέον σταθερή, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση.

 

 

Source.png Πηγή: pathfinder.gr