Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που παίρνουν το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus, τα καλύπτουν με χρυσό και άλλα πανάκριβα υλικά (όπως διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους) και τα πωλούν για αστρονομικά ποσά.

Τώρα, έρχεται η γνωστή εταιρεία Louis Vuitton να ανακοινώσει θήκες για τα παραπάνω κινητά, που είναι ακριβότερες από το… περιεχόμενο τους, αρκετές φορές μάλιστα. Η οικονομικότερη θήκη που παρουσίασε ο Γαλλικός οίκος μόδας στοιχίζει $1180 ενώ η ακριβότερη αγγίζει τα $5500, και χωρίς όπως είπαμε να συμπεριλαμβάνεται το… κινητό.

 

Η θήκη Eye-Trunk, σε πολύτιμο δέρμα κροκόδειλου κοστίζει $5050 για το iPhone 7 και $5500 για το iPhone 7 Plus ενώ στην έκδοση με το μονόγραμμα με την ονομασία Eye Trunk Monogram στοιχίζει $1180 σε περίπτωση που έχετε το iPhone 7 ή $1250 στην περίπτωση που έχετε το iPhone 7 Plus. Στην δεύτερη περίπτωση, η θήκη με το μονόγραμμα προσφέρεται και σε δύο ακόμη χρωματισμούς.

 

Σύμφωνα με τον Γαλλικό οίκο μόδας, οι συγκεκριμένες θήκες που –προφανώς απευθύνονται στο… 1%- δεν είναι απλές θήκες αλλά “είναι κάτι περισσότερο από προστατευτικές θήκες” και “καθιερώνονται ως το απόλυτο αξεσουάρ μόδας της χρονιάς”.

 

Link.png Site: GSMArena