Το δεύτερο γκρουπ χωρών στις οποίες θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone, ανακοίνωσε σήμερα η Apple και στις οποίες περιλαμβάνεται η Ελλάδα.

Από τις 25 Οκτωβρίου λοιπόν, το νέο iPhone 5s και 5c θα ξεκινήσει να πωλείται και στη χώρα μας σε συνδυασμό με άλλες 24 χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, Ρωσία, Ισπανία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία κ.α. Μέχρι στιγμής οι τιμές διάθεσης και των δύο συσκευών δεν έχει ανακοινωθεί όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες υπάρχει παρουσία Apple Store.

 

Για πρώτη φορά η Apple παρουσίασε δύο διαφορετικά μοντέλα iPhone, με το 5s να διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχο του, οθόνη 4' ιντσών, ανανεωμένη κάμερα 8mp, A7, το πρώτο 64bit τσιπ σε smartphone καθώς και τον αισθητήρα TouchID για αναγνώριση του δακτυλικού μας αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα της συσκευής και την αγορά εφαρμογών από το App Store. Για πρώτη φορά θα δούμε και ένα τρίτο χρώμα, το σαμπανιζέ, να συνοδεύει το κλασσικό μαύρο (Space Gray) και το άσπρο (Silver).

 

Το iPhone 5c αποτελεί μια πιο οικονομική λύση, διατηρώντας τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το iPhone 5 αλλά με διαφορετική ποιότητα κατασκευής στην οποία κυριαρχεί το πλαστικό. Θα διατεθεί μάλιστα σε 5 διαφορετικά χρώματα όπως πράσινο, μπλε, κίτρινο, κόκκινο και άσπρο.

 

Τον περασμένο μήνα είχαμε μια πρώτη επαφή με το iPhone 5s την οποία μπορείτε να δείτε από το παρακάτω link.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/_/articles/apple/iphone/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-iphone-5s-video-r5365[/url]']Apple iPhone 5s - Πρώτη επαφή (video)