Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά, με την Apple να στέλνει προσκλήσεις για την νέα της παρουσίαση η οποία θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και στην οποία θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του iPhone 5.

Στην πρόσκληση που έχει σταλεί σε δημοσιογράφους, εμφανίζεται με μεγάλα γράμματα ο αριθμός 12 ενώ ακριβώς από πάνω του αναγράφεται η πρόταση «είναι σχεδόν εδώ». Η σκια του αριθμού 12 σχηματίζει τον αριθμό 5 όπου φαίνεται θα είναι και η επίσημη ονομασία του νέου iPhone.

 

Τον τελευταίο μήνα, σερί διαρροών από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η αύξηση της οθόνης του iPhone στις 4' ίντσες θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενώ για πρώτη φορά η Apple θα αλλάξει την υποδοχή φόρτισης με μια μικρότερη θύρα. Ακόμα στο πίσω μέρος η εταιρεία φαίνεται να επιλέγει μεταλλική επιφάνεια η οποία θα αντικαταστήσει τη γυάλινη η οποία εμφανίστηκε με τα μοντέλα 4/4s.

 

ccs-39041-0-92871700-1346776962_thumb.jpg

 

Η παρουσίαση της Apple θα ξεκινήσει στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος και για μια ακόμη φορά σας περιμένουμε για να την αναμεταδώσουμε και να την σχολιάσουμε ζωντανά.