Έπειτα από αρκετές φήμες που αφορούσαν το ζήτημα κυκλοφορίας των iPhone 12, η Apple επιβεβαίωσε πως αυτή θα καθυστερήσει λίγες εβδομάδες λόγω της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης κερδών για το δεύτερο τρίμηνο του 2020, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων οικονομικός σύμβουλος (CFO) της Apple, Luca Maestri, επιβεβαίωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας των νέων iPhone.

Επιπλέον, όπως γνωρίζετε, πέρυσι ξεκινήσαμε να πουλάμε ένα iPhone στα τέλη Σεπτεμβρίου. Φέτος προβλέπουμε ότι η διάθεση στην αγορά θα γίνει λίγες εβδομάδες αργότερα.

Ωστόσο, μερικές εβδομάδες καθυστέρησης μπορεί να μην βλάψουν την Apple. Λόγω της πανδημίας, αρκετά προϊόντα καθυστέρησαν την κυκλοφορία τους καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020, καθώς οι αλυσίδες εφοδιασμού δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν στο πλήρες εύρος των δυνατοτήτων τους.

Αρκετές αναφορές από την προηγούμενη χρονιά αλλά και στις αρχές του 2020, έλεγαν πως το νέο iPhone SE θα κυκλοφορούσε τον Μάρτιο. Ωστόσο, η Apple κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο smartphone τον Απρίλιο. Η εταιρία παρ’ όλα αυτά, ανέφερε πως ακόμη και με αυτή την καθυστέρηση, το τηλέφωνο τα πήγε πολύ καλά στην αγορά.

Αυτό δείχνει πως οι fans της Apple που περιμένουν κάθε χρόνο τη νέα συσκευή, δεν θα ενοχληθούν από την καθυστέρηση, κι αν η εταιρία μάλιστα παρουσιάσει ένα ακόμη καλύτερο τηλέφωνο, οι άνθρωποι που αγοράζουν το iPhone για πρώτη φορά δεν θα τους πειράξει να περιμένουν λίγες εβδομάδες ακόμη.