Η Android εφαρμογή Move to iOS βοηθά τους νέους κατόχους να μεταφέρουν το περιεχόμενό τους από μία Android συσκευή σε ένα iPhone.

Η Apple φαίνεται πως θέλει να βοηθήσει τους νέους κατόχους iPhone να μεταβούν από μία συσκευή Android, φέρνοντας μια βελτιωμένη εμπειρία «Move to iOS». Μέσα από αυτήν την εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το περιεχόμενό τους όπως επαφές, ιστορικό μηνυμάτων, φωτογραφίες και βίντεο, bookmarks, πληροφορίες λογαριασμού e-mail, ημερολόγια, τραγούδια χωρίς DRM, ταπετσαρίες κι άλλα.

Αυτή η εφαρμογή υπάρχει ήδη από το 2015, αλλά με την κυκλοφορία του iOS 15, η Apple βελτιώνει την εμπειρία «Move to iOS». Με το iOS 15, η Apple θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες Android να μεταφέρουν άλμπουμ φωτογραφιών, αρχεία, φακέλους και ρυθμίσεις προσβασιμότητας από τις Android συσκευές τους στα νέα τους iPhone για να επιτρέψει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης iPhone από την πρώτη στιγμή.

Η Apple διευκολύνει επίσης τη λήψη της εφαρμογής Move to iOS, δημιουργώντας ένα QR Code που μπορούν να σαρώσουν οι χρήστες Android για να μεταφερθούν απευθείας στο Google Play Store και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή.

Οι νέες επιλογές μεταφορές θα είναι διαθέσιμες κατά τη ρύθμιση μια συσκευής που διαθέτει το iOS 15 από ένα τηλέφωνο Android, οπότε η διαδικασία μεταφοράς πιθανότατα να μην είναι πλήρως διαθέσιμη έως ότου ξεκινήσει το iOS 15 να διατίθεται στους χρήστες το προσεχές φθινόπωρο. Η Apple μπορεί επίσης να κυκλοφορήσει και μία νέα έκδοση της εφαρμογής Move to iOS.

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1