Η Apple, όπως συνηθίζει, δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στους εκθέτες στο Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας που θα ανοίξει τις πύλες του την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για να αγοράσει μία τεράστια διαφημιστική πινακίδα κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο, εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία που παρουσιάστηκε με την έκθεση, για να «προβάλει» το μήνυμα της σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η Αμερικάνικη εταιρεία, σε μία μάλλον μη χαρακτηριστική κίνηση, κάλυψε σχεδόν εξολοκλήρου την μία πλευρά του ξενοδοχείου SpringHill Suite by Marriott για να κάνει, έστω και με αυτό τον τρόπο αισθητή την παρουσία της στην έκθεση.

Το ξενοδοχείο έχει θέα στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας όπου πλήθος φορέων και εταιρειών από τον τεχνολογικό κλάδο συγκεντρώνονται για να επιδείξουν στο κοινό τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες, να πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις και ομιλίες, να «δικτυωθούν» κ.ά.

Η θέση της πινακίδας βεβαίως δεν είναι τυχαία, αφού πολλές χιλιάδες κόσμου θα προσέξουν την πινακίδα στον δρόμο για να επισκεφτούν το Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας όπου εταιρείες σαν τις Google, Samsung και Amazon που έχουν… «λιγότερο αυστηρές πολιτικές ιδιωτικότητας» κατά την Apple, θα εκθέτουν τα προϊόντα τους.

912778864_applebillboard.jpg.cad47cbc158d9a9ab99d6737a3737fa0.jpg

Στην ασπρόμαυρη διαφήμιση διαβάζουμε την φράση «Ότι συμβαίνει στο iPhone σας, παραμένει στο iPhone σας» και βλέπουμε το περίγραμμα ενός iPhone XS μαζί με την διεύθυνση της ιστοσελίδας της Apple για την ιδιωτικότητα. Το σλόγκαν αποτελεί παράφραση του γνωστού παλιού ρητού «Ότι συμβαίνει στο Βέγκας, παραμένει στο Βέγκας». Η φετινή έκθεση CES (Consumer Electronics Show) θα ανοίξει τις πύλες της αυτή την Τρίτη στις 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 του μήνα. Το Insomnia για ακόμη μία φορά βρίσκεται στην έκθεση CES για να σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις από τον τεχνολογικό κλάδο.

 

 

  • Like 4