Όπως αναμενόταν, η Apple ανακοίνωσε θήκες Smart Battery Case και για την οικογένεια συσκευών iPhone 11.

Η Smart Battery Case δεν διαφέρει από άποψη σχεδιασμού από τις θήκες παλαιότερης γενιάς του είδους και επομένως διατηρεί το «ασύμμετρο design» με το μεγάλο, για πολλούς αντιαισθητικό, εξόγκωμα στο πίσω μέρος.

Η θήκη-μπαταρία βεβαίως προορίζεται για να αυξάνει την αυτονομία των νέων iPhone 11 ωστόσο διαθέτει και ένα νέο χαρακτηριστικό που συναντούμε για πρώτη φορά σε θήκη της εταιρείας: ένα πλήκτρο ειδικά για την κάμερα. Με το συγκεκριμένο πλήκτρο, ο χρήστης κάποιου από τα νέα μοντέλα iPhone 11 μπορεί να εκκινήσει το app Camera, να τραβήξει φωτογραφίες ή ακόμα και βίντεο (με «παρατεταμένο πάτημα»).

MWVJ2_AV8_GEO_US.jpg.31afd88801fba0cb85bfc60e1a3d6275.jpg

Σύμφωνα με την Apple, ανεξάρτητα από το iPhone 11 που έχει ο χρήστης στην κατοχή του, η νέα Smart Battery Case εξασφαλίζει έως και κατά 50% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας κατά την αναπαραγωγή βίντεο για παράδειγμα. Σε άλλα σενάρια χρήσης, το όφελος στην διάρκεια της μπαταρίας ενδέχεται να ποικίλει.

Η θήκη-μπαταρία μπορεί να φορτίσει και μέσω συμβατού με το πρότυπο Qi ασύρματου φορτιστή (ενώ εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη με το iPhone 11). Φυσικά, υποστηρίζει αξεσουάρ Lightning της Apple και υποστηρίζει fast charging.  

Το κόστος της θήκης και για τα τρία μοντέλα είναι $129,99 στις ΗΠΑ και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο, λευκό και ροζ (μόνο για τα μοντέλα «Pro»).   

MWVR2_AV6_GEO_US.jpg.1d3401ad0a69cecada43d3dfcf3ba13f.jpg

Engadget

  • Like 1
  • Sad 2