Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, οι προμηθευτές και οι εταιρείες που συνεργάζεται η Αμερικάνικη εταιρεία θα ξεκινήσουν την παραγωγή ενός πιο προσιτού μοντέλου iPhone τον Φεβρουάριο. Η Apple μάλιστα ενδέχεται να λανσάρει την συσκευή στην αγορά τον Μάρτιο.

Πληροφορίες, φήμες και εκτιμήσεις για ένα νέο οικονομικότερο iPhone άρχισαν να κυκλοφορούν στο Internet από πέρυσι, και ορισμένες προέρχονται από τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίος συνήθως «πέφτει μέσα» στις εκτιμήσεις του σχετικά με τα μελλοντικά προϊόντα της Apple.

Τόσο το Bloomberg όσο και ο Ming-Chi Kuo έχουν αναφέρει ότι το επερχόμενο μοντέλο iPhone θα μοιάζει με το iPhone 8 και θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών. Επίσης υποστηρίζουν ότι θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή A13 Bionic που σήμερα βρίσκεται στα τελευταίας γενιάς iPhone.

Σύμφωνα με ένα άλλο άρθρο του Bloomberg, η Apple πρόσφατα ζήτησε από τους συνεργάτες της να αυξήσουν την παραγωγή του A-series επεξεργαστή εξαιτίας της «υψηλότερης του αναμενόμενου ζήτησης» του iPhone 11, ωστόσο κάτι τέτοιο ενδέχεται να σχετίζεται και με την επερχόμενη κυκλοφορία του χαμηλότερου κόστους iPhone. Το Bloomberg επίσης αναφέρει ότι η νέα αυτή συσκευή θα διαθέτει Touch ID (στο home button) και όχι Face ID. Καταλήγοντας στο άρθρο του, το Engadget λέει ότι το νέο, χαμηλότερου κόστους iPhone θα ενισχύσει την παρουσία της Apple στις αναπτυσσόμενες χώρες.  

Engadget

  • Like 2
  • Thanks 3