Η Apple ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, με το Insomnia να βρίσκεται στο Steve Jobs Theatre όπου και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση, περνώντας λίγη ώρα μαζί με το μεγαλύτερο μοντέλο από τα τρία.

Αν και στο εμπρόσθιο τμήμα η εμφάνιση παραμένει σχεδόν ίδια, δεν ισχύει το ίδιο και στο πίσω μέρος αφού εκτός από το τριπλό σύστημα φακών, η Apple έχει επιλέξει τη χρήση ανάγλυφου ματ γυάλινου υλικού που μένει να δούμε αν είναι όσο ανθεκτικό η εταιρεία υποστηρίζει. Η συσκευή διαθέτει σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις με αυτές του iPhone Xs Max αν και είναι λίγο πιο βαριά, στα 226 γραμμάρια έναντι 208 γραμμαρίων της προηγούμενης γενιάς. 

Σε επίπεδο λογισμικού και πιο συγκεκριμένα στην εφαρμογή της κάμερας, η Apple έχει βελτιστοποιήσει το περιβάλλον, με ομαλή εναλλαγή μεταξύ των καμερών αλλά και έναν νέο τρόπο εκκίνησης εγγραφής βίντεο, απευθείας μέσα από το Photo mode. Έτσι σε περιπτώσεις που ο χρήστης πραγματοποιεί λήψεις φωτογραφιών και επιθυμεί την άμεση εγγραφή βίντεο, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να κάνει slide προς τα δεξιά το κεντρικό πλήκτρο λήψης προκειμένου να ξεκινήσει η εγγραφή. Με την αντίστροφη κίνηση προς τα αριστερά αντίστοιχα, πραγματοποιείται πλέον η συνεχής λήψη φωτογραφιών (burst mode).

Η Ελλάδα βρίσκεται στο δεύτερο κύμα κυκλοφορίας των νέων iPhone, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη χώρα μας στις 27 Σεπτεμβρίου, με τις τιμές να γνωστοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  • Like 1